fbpx

Teekuppi E220

Teekuppi E220

Ø 7,3 cm
korkeus 7,5 cm
tilavuus 1,7 dl
paino 135 g

28,00 

Varastossa

Teekuppi E220

Kuvaus

Topakka kullanruskea, muodokas teekuppi, jossa on mukava sormituntuma; karheampaa ja sileämpää sulassa sovussa. Maukkaan kermamainen lasite on valunut aaltomaisesti ympäri reunaa. Metallimaisen ruosteisen oloiset napit somistavat vastakkaisilla puolilla pulleinta kohtaa. Napit ovat hauskoja kohtia, johon sormet etsiytyvät kuppia käytettäessä.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.