fbpx

Matcha kuppi E249

Matcha kuppi E249

Ø 6,2 cm
korkeus 10,4 cm
tilavuus 2,9 dl
paino 196 g

38,00 

Varastossa

Matcha kuppi E249

Kuvaus

Herkullisen värinen ja pintainen kuppi. Käsille ja silmille on paljon tutkittavaa ja ihailtavaa. Yläosan lasite on valunut ihastuttavan mehevästi. Nappi tuo kupille hauskasti ryhtiä. Sisäreunassa on pitsimäisesti valunut lasite. Tämä pienehkö matchakuppi soveltuu hyvin myös muunkin teen nauttimiseen.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.