fbpx

Matcha kuppi E248

Matcha kuppi E248

Ø 6,0 cm
korkeus 11,2 cm
tilavuus 3,2 dl
paino 193 g

38,00 

Varastossa

Matcha kuppi E248

Kuvaus

Kaunis ja paljon pieniä yksityiskohtia sisältävä lasite polveilee alaosan urakuvioissa. Hunajanvärinen yläosa säröilee herkästi. Yläreunassa on lasite-efekti, jota kutsutaan krakleeksi eli lasite säröilee jäähtymisvaiheessa polton jälkeen. Joskus saattaa kuulua aikojenkin kuluttua kilahdus – syntyy uusi särö lasitteeseen. Nappi yhdistää näppärästi toisiinsa himmeän alaosan ja kiiltävän yläosan.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.