fbpx

Matcha kuppi E246

Matcha kuppi E246

Ø 6,2 cm
korkeus 11,1 cm
tilavuus 3,3 dl
paino 206 g

38,00 

Varastossa

Matcha kuppi E246

Kuvaus

Puolimatta okransävyinen lasitepinta on saanut tilavan kupin reunassa seurakseen lasituspoltossa erityisen kauniisti valuneen lasitteen. Kaksi pientä nappia koristaa kylkeä sopuisasti. Miellyttävä pidellä ja pyöritellä käsissä reunan lasitetta tutkaillessa.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.