fbpx

Teekuppi E253

Teekuppi E253

Ø 8,0 cm
korkeus 6,7 cm
tilavuus 1,8 dl
paino 135 g

28,00 

Varastossa

Teekuppi E253

Kuvaus

Käteenkäypäisen näppärä teekuppi, jolla on pehmeän kullanruskean ja sinisen raidallinen himmeäkiiltoinen asu. Reunan vaalea lasite kiiltää ja säröilee kivasti. Yläreunassa on lasite-efekti, jota kutsutaan krakleeksi eli lasite säröilee jäähtymisvaiheessa polton jälkeen. Joskus saattaa kuulua aikojenkin kuluttua kilahdus – syntyy uusi särö lasitteeseen. Pisteenä iin päällä koreilee pienoinen nappi.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.