fbpx

Teekuppi E229

Teekuppi E229

Ø 7,8 cm
korkeus 7,9 cm
tilavuus 2,1 dl
paino 128 g

28,00 

Varasto loppu

Teekuppi E229

Kuvaus

Polttouuni on taikonut tähän teekuppiin omaperäisen yhdistelmän sinistä ja tummanruskeaa – himmeää ja kiiltävää.Nappi kursii kokoon tunnelman. Sininen lasite on valunut hauskasti kehystämään sisäreunaa. Yläreunassa on lasite-efekti, jota kutsutaan krakleeksi eli lasite säröilee jäähtymisvaiheessa polton jälkeen. Joskus saattaa kuulua aikojenkin kuluttua kilahdus – syntyy uusi särö lasitteeseen.

Pohjassa on märkään saveen kirjoitettu koodi – se kertoo tuotteen yksilöllisyydestä. Koodi on kuin uniikin esineen oma ”henkilötunnus”.

Teekuppi on valmistettu korkeapolttoisesta savesta, ja se on poltettu 1260 asteen lämmössä. Ominaisuuksiensa puolesta teemalja kestää pesun astianpesukoneessa ja voi laittaa uuniin.

Tee jättää esineisiin ajan kanssa pinttymiä, jotka voi puhdistaa ns. taikasienellä. Pitkäaikaiset pinttymät voivat jäädä lasitteen mikroskooppisen pieniin huokosiin tai lasitteen säröihin. Ne eivät kuitenkaan millään lailla estä tuotteen käyttöä.

Koristelussa on käytetty metallilankaa, joten tuotetta EI SAA LAITTAA MIKROAALTOUUNIIN ellei mikroaaltouunin käyttöohjeissa ole erikseen mainittu, että uuni sietää metallia jossain määrin.